Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Lichtgewicht tuinmeubelen zijn hot!

Lichtgewicht tuinmeubelen zijn hot!

Buiten is het hot hot hot! Tijd dus om te genieten van het zonnetje. Hoe kan je dat beter doen dan op een gloednieuwe set tuinmeubelen? Til er niet te zwaar aan; lichtgewicht tuinmeubelen zijn namelijk populairder dan ooit. Maar welke tuinmeubelmaterialen zijn eigenlijk licht van gewicht?

De voordelen van lichtgewicht tuinmeubelen

Lichtgewicht tuinmeubelen zijn gemakkelijk te verplaatsen. Voor veel mensen is dit ideaal, omdat je je tuinmeubelen snel en gemakkelijk op verschillende plekken in de tuin kunt plaatsen. Heb je deze winter je lichtgewicht tuinmeubelen opgeborgen? De tuinmeubelen zijn snel weer klaar voor gebruik. De temperaturen zijn momenteel heerlijk buiten en de zon laat zich vaak zien. Pak jouw lichtgewicht tuinstoel erbij en geniet van het zonnetje. Verplaatst de zon zich? Verplaats jouw lichtgewicht tuinstoel dan mee! Wordt het je te heet? Schuif je lichtgewicht tuinstoelen snel aan de kant en maak plaats voor een verkoelend zwembad.

Wicker tuinmeubelen

Een populair lichtgewicht materiaal is wicker. Wicker wordt erg veel gebruikt voor verschillende soorten tuinmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan complete loungesets, maar ook ligbedden en tuinstoelen. Een voordeel van wicker tuinstoelen is dat wicker een erg hoog zitcomfort heeft. Het geweven wicker zorgt voor een goede ventilatie en het materiaal voelt zacht aan. Urenlang genieten gegarandeerd!

Kunststof tuinmeubelen

Ben je geen fan van natuurlijk ogende materialen zoals wicker? Kunststof tuinmeubelen zijn trending! Veel mensen kiezen voor kunststof tuinstoelen vanwege een aantal voordelen: ze zijn natuurlijk lichtgewicht, ze zijn hip en verkrijgbaar in verschillende kleuren en ze zijn vaak voordelig in aanschaf. Kunststof tuinmeubelen hebben geen onderhoud nodig en ze kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Kan jouw kunststof tuinset wel een opfrisbeurtje gebruiken? Schoonmaken doe je gemakkelijk met een sopje van lauwwarm water en groene zeep.

Kunststof-Tuinstoel-Hartman-Sohie-Kuipstoel

De Ravella stapelbare dining tuinstoel is onze meest populaire kunststof tuinstoel van 2023! Deze tuinstoel is verkrijgbaar in maar liefst 9 trendy kleuren. Het is niet alleen een hippe stoel om te zien, het zit ook nog eens fijn. Doordat de Ravella tuinstoel stapelbaar en licht van gewicht is, kun je deze eenvoudig opbergen. Wanneer je de stoelen opstapelt, nemen ze bijna geen ruimte in beslag. Een ideale tuinstoel dus wanneer je een kleiner terras hebt.

Een ander voorbeeld van een moderne kunststof tuinstoel is de Hartman Sophie kuipstoel. De kuipzitting van deze tuinstoel is gemaakt van kunststof en de poten van aluminium, ook een lichtgewicht type materiaal. Hartman Sophie tuinstoelen zijn ergonomisch gevormd en verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren.

Nardi tuinmeubelen

Duurzaam kunststof, comfort en design omschrijven de tuinmeubelen van Nardi. Dit merk bestaat uit zonnige, lichte en hippe ontwerpen in simpele, strakke vormen. De lichtgewicht tuinmeubelen van Nardi zijn geschikt voor elke tuin en kunnen tegen alle weersomstandigheden. De tuinmeubelen zijn gemaakt van pure polypropyleen. Dit materiaal wordt niet vervuild door andere materialen en is 100% recyclebaar. Duurzaamheid, comfort en design zijn belangrijke kenmerken van dit merk.

Aluminium tuinmeubelen

Eén van de populairste lichtgewicht tuinmeubelmaterialen is aluminium. Aluminium is niet alleen geliefd door de strakke, minimalistische uitstraling, ook doordat het een sterk materiaal is. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw tuinmeubelen van aluminium snel aan vervanging toe zijn, want aluminium is namelijk roestvrij. Het materiaal is weerbestendig en onderhoudsarm. Niet gek dat veel tuinstoelen en ligbedden van ons hiervan gemaakt zijn.

Barbados-ligbed-aluminium-lichtgewicht-tuinmeubelen

Het Barbados Mana ligbed

Ons populairste ligbed is het Mana ligbed, gemaakt van aluminium. Wil jij echt helemaal tot rust komen en genieten van de zon? Op het Mana ligbed lig je zeker goed. Door de strakke vormgeving en de grijze kleur past dit ligbed eigenlijk in alle tuinstijlen. Doordat het ligbed gemaakt is van aluminium is het licht in gewicht. Daarnaast is het ook nog stapelbaar en dus gemakkelijk op te bergen. Schenk jezelf een verkoelend drankje in, plaats de rugleuning in de gewenste positie en geniet van de heerlijke zomerdagen.

Lichtgewicht tuinmeubelen kopen

Ben jij na het lezen van deze blog helemaal enthousiast geworden over lichtgewicht tuinmeubelen? Bekijk online onze collectie lichtgewicht tuinmeubelen of kom naar één van onze showrooms in Emmen of in Vroomshoop. De medewerkers in de winkels laten je graag onze collectie zien.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *