default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie
Meer comfort in jouw tuin

Meer comfort in jouw tuin

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en het leven lijkt soms alleen maar door te razen. Herkenbaar? Echt ontspannen en tot rust komen kan je pas echt in eigen tuin. Het is dan wel fijn om over voldoende comfort te beschikken. Hoe meer comfort, hoe groter de kans dat je echt even achterover leunt en tijd buiten doorbrengt. Ben je benieuwd hoe jij meer comfort kan toevoegen in je eigen tuin? Lees dan snel verder.

Goede tuinmeubels zijn onmisbaar

Om heerlijk te kunnen ontspannen zijn goede tuinmeubels onmisbaar. Een loungeset is hiervoor ideaal, je kunt er heerlijk op neerploffen en onderuit hangen. Beschik je over een grote tuin? Kies dan voor een lounge- én een diningset. Je kunt eerst comfortabel dineren aan je tuintafel en vervolgens neerploffen op je loungeset.

Voeg comfortabele kussens toe

Leg jouw loungebank vol met dikke kussens zodat je optimaal kunt genieten van de zwoele zomeravonden. Niets is zo oncomfortabel als een harde bank. Het is dus belangrijk om te zorgen voor goede kussens. Als je comfortabel zit kun je nog langer genieten van de zomerse avonden in eigen tuin. Kussens zorgen niet alleen voor comfort, ze maken je tuin ook sfeervoller en persoonlijker. Hieronder vind je onze top  meest comfortabele loungesets. Uiteraard inclusief dikke, comfortabele kussens.

De ultieme hangplek

Ongestoord een boek lezen en echt tot rust komen. Je tuin is hier de perfecte plek voor en een hangstoel of hangmat is daarbij onmisbaar. Het heen en weer schommelen geeft een ontspannend effect. Sluit je ogen en droom weg van een verre vakantiebestemming. Een hangstoel geeft net wat meer comfort dan een hangmat en is zowel binnen als buitenhuis te gebruiken. Het kussen van een hangstoel is zo ontworpen dat je precies de juiste vulling hebt voor ultiem comfort. Het biedt voldoende steun zodat je met gemak een aantal uren in kunt schommelen zonder dat je last krijgt van je rug.


Een fijne overkapping

Als je denkt aan meer comfort kan een fijne overkapping eigenlijk niet ontbreken in je tuin. Van een overkapping heb je namelijk het hele jaar plezier. In de zomermaanden biedt een overkapping bescherming tegen de zon, in de koudere, natte maanden kun je er schuilen voor regen en sneeuw. Je kunt een overkapping op verschillende plekken in je tuin plaatsen. Een overkapping direct aan je huis kan wel invloed hebben op het lichtinval in de woning. Als je al een donkere woonkamer hebt zal het door de overkapping nog minder daglicht krijgen. Vergeet ook de stand van de zon niet mee te nemen in je beslissing.

Vind je een overkapping een te grote investering? Een parasol zorgt ook zeker voor meer comfort. Naast bescherming tegen de zon zorgt een parasol ook voor meer sfeer in je tuin. Wist je dat een parasol warmte vasthoudt? Als het een dag in het zonnetje heeft gestaan zal het warmte vasthouden waardoor je in de avond nog heerlijk lang kunt genieten van je tuin. Mocht er nou net wat regen gaan vallen? Onze parasols vangen ze op, zodat jij droog kunt blijven zitten en kunt genieten van je zomerse drankjes.

Sfeerhaard of vuurplaats

Heb je inmiddels een keuze kunnen maken uit één van de comfortabele loungesets? Dan is het tijd om heerlijk op je terras te genieten van de zomerse dagen. Dit soort dagen kunnen niet lang genoeg duren. Gelukkig kan je deze dagen wat verlengen door nóg meer comfort aan je tuin toe te voegen. Op de zomeravonden nog langer genieten kan met een sfeervolle tuinhaard. Op de momenten dat het net iets te fris wordt maakt een sfeerhaard de zomerse avonden een stuk aangenamer. Er zijn veel soorten terrashaarden en voor elke tuinstijl is er wel een passende tuinhaard te vinden. Tegenwoordig wordt er veel gekozen voor een trendy roestbruine stalen tuinhaard. Deze zijn weerbestendig, roesten niet en zorgen voor een warme uitstraling. Wist je dat sommige terrashaarden ook nog geschikt zijn om marshmallows te roosteren of om zelfs op te barbecueën? Dat is nog eens multifunctioneel!

Een bijzettafel

Een bijzettafel is een kleine investering maar zorgt in een mum van tijd voor meer comfort. Bij zomerse avonden komen vaak de borrels en hapjes aan te pas. Heb je een kleine loungetafel waardoor je jouw drankje vaak in je hand moet houden? Een bijzettafel is de oplossing. De kleine tafeltjes pak je er snel bij, zijn licht in gewicht en zeer eenvoudig te verplaatsen. Ben je op zoek naar een bijzettafel voor jouw tuin? Bekijk hieronder onze favorieten.

Hoe comfortabel is jouw tuin? Wij zijn erg benieuwd naar jouw tuinmeubelen en accessoires. Deel je tuin met ons op jouw socials en gebruik @GerritsTuinmeubelen in je bericht.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *