Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
4 Seasons Outdoor tuintrends collectie 2024

4 Seasons Outdoor tuintrends collectie 2024

Jouw tuin is dé perfecte plek om te ontspannen en echt tot rust te komen. In dit uitgebreide blog presenteren wij je de nieuwe collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van 2024. Heb jij ook zin om van jouw tuin een vakantieparadijs te maken? Doe inspiratie op met onze tuintrends van 2024. Om de blog overzichtelijk te houden hebben we de nieuwe collectie onderverdeeld in de volgende trends: materiaaltrend: rope voor buiten, Ibiza tuin, dikke loungekussens, olijfgroen in de tuin en rond en organisch. Zo kun jij direct starten met lezen bij jouw favoriete trend.

  1. Materiaaltrend: Rope voor buiten
  2. Ibiza tuin
    - 4 Seasons Outdoor Olivia loungeset en voetenbank
    - 4 Seasons Outdoor Murcia diningstoel
  3. Dikke loungekussens
    - 4 Seasons Outdoor Varenna stoel-loungeset
  4. Olijfgroen in de tuin
    - 4 Seasons Outdoor Jura/ Taste 4SO Prado dining tuinset
  5. Rond en organisch
    - 4 Seasons Outdoor Eva stoel-bank loungeset en diningstoel
    - 4 Seasons Outdoor Emma loungetafels

1. Materiaaltrend: rope voor buiten

De materialentrend van tuinmeubelen in 2024? Het materiaal rope blijft populairder dan ooit. Dit is niet voor niets, want rope is sterk, slijtvast en weerbestendig. Rope is een kunststof touw en kan plat of rond geweven worden. Dit stijlvolle materiaal voelt zacht aan en is in vele kleuren leverbaar. Rope wordt tijdens het productieproces maximaal opgerekt. Het fijne hieraan is dat het een prettige vering geeft en je hierdoor comfortabel kunt relaxen.

Een tuinset rope maak je eenvoudig schoon door een sopje van lauwwarm water en wat groene zeep. Veeg zacht over rope tuinset heen met een zachte borstel en je rope tuinstoelen zijn klaar voor het volgende tuinfeest. Wil je precies weten hoe je rope onderhoudt? Lees er alles over in het blog “Tuinmeubelen – materiaalsoorten en onderhoudsadvies”.

De 4 Seasons Outdoor collectie 2024 bevat enkele prachtige nieuwe rope varianten. Bekijk hieronder vast een sneak preview van een aantal nieuwe items van 4 Seasons Outdoor. .

2. Ibiza tuin

Een terras in Ibiza style maakt een zomers plaatje compleet. Zo’n Ibiza style tuin creëer je met natuurlijke materialen in natuurlijke kleurpalletten. Zachte aardetinten nemen de overhand in deze stijl. De trendkleur Latte, van 4 Seasons Outdoor, past hier goed in thuis. Dit is een warme champagne kleur. Een tuinset beige geeft je tuin een warme en luxe uitstraling.

Taste-4SO-Olivia-Gerrits-Tuinmeubelen

Taste 4SO Olivia loungeset en voetenbank

Wanneer teakhout met de kleur Latte gecombineerd wordt, dan ontstaat er werkelijk een plaatje. Voor de Ibiza tuin is het de perfecte mix van kleur en materialen. De Taste 4SO Olivia loungeset en Olivia voetenbank zijn bijzonder stijlvol vormgegeven. De ronde poten van de loungebank zorgen voor een zachte, moderne uitstraling. Breid de Olivia 3-zitsbank uit met de bijpassende voetenbank voor buiten. Comfortabel buiten zitten en tegelijkertijd de benen lekker laten rusten.

4 Seasons Outdoor Murcia diningstoel

Wil je heerlijk relaxen op een mooie tuinstoel met een natuurlijke uitstraling en modern design? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de Murcia diningstoel is werkelijk fantastisch! Op de Murcia tuinstoel zit je namelijk altijd in de zon. Het geweven rope patroon doet namelijk denken aan de zonsopkomst. De 4SO Murcia Latte diningstoel is goed te combineren met onze nieuwe 4SO Montana diningtafel. Het prachtige terrazzo keramiek tafelblad heeft een unieke barrel-vorm. De teak-tafelpoten maken het plaatje helemaal af.

4SO-Murcia-Gerrits-Tuinmeubelen-Trends

3. Dikke loungekussens

Comfort is nog niet eerder zo belangrijk geweest. En er is niets fijner dan comfortabel genieten van de zon in de tuin of op het balkon. Door het toevoegen van extra dikke tuin kussens op de nieuwe collectie weet 4SO het comfort naar een nóg hoger niveau te tillen.

4SO-Varenna-loungeset-Gerrits_Tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor Varenna stoel-loungeset

Maak kennis met de Varenna serie van 4 Seasons Outdoor. Deze serie bestaat uit een 3-zits loungebank voor buiten en de Varenna loungestoel. De Varenna serie is een unieke, echt waardevolle toevoeging aan onze tuinmeubelcollectie 2024. Het teakhout is prachtig gecombineerd met de moderne olijfgroene kleur. natuurlijke kleurstelling zorgt ervoor dat Varenna in meerdere tuinstijlen past. De dikke lichtgrijze loungekussens zorgen niet alleen voor een prachtig geheel, maar zorgen ook voor een heerlijk zitcomfort. Combineer de 4SO loungestoel voor buiten met de Varenna loungebank of zet twee loungestoelen met een bijzettafel naast elkaar.

4. Olijfgroen in de tuin

Blijf dicht bij de natuur met de trendkleur olijfgroen. In 2024 zien we steeds meer groene tuinmeubelen in de tuin. Uiteraard doen wij mee en daarom voegen wij in 2024 verschillende tuinsets groen en groene loungesets toe aan onze collectie. Olijfgroen combineert prachtig met andere tinten groen en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het is een kleur die jarenlang mooi blijft en niet zal vervelen.

4 Seasons Outdoor Jura/ Taste 4SO Prado dining tuinset

De Jura dining tuinstoel is zo’n natuurlijke schoonheid. Hier worden olijfkleurige tonen gecombineerd met een prachtige taupe kleur van het geknoopte rope. De Jura tuinstoel staat prachtig aan een teak tuintafel. Dit zorgt voor een natuurlijke, bohemian look. De Taste 4SO Prado is zo’n tuintafel. De dynamische teakhouten kruispoot zorgt voor een natuurlijke en moderne uitstraling. Het fijne aan een ronde diningtafel is dat je knus en gezellig bij elkaar zit. Meer over de ronde trend lees je hieronder.

4SO-Jura-2024-Gerrits-Tuinmeubelen

5. Rond en organisch

Ronde en organische vormen zagen we al veel binnenshuis, maar ook buitenshuis is het een echte trend. Lounge- en tuinsets met afgeronde hoeken zorgen voor een speelse, zachte uitstraling. Ook tuinsets met een ronde tuintafel zijn een goede toevoeging aan deze tuintrend. Hieronder lichten we graag twee prachtige tuinmeubelen met ronde vormen uit.

Taste-4SO-Eva-loungeset-GerritsTuinmeubelen

Taste 4SO Eva stoel-bank loungeset en diningstoel

Op vakantie hoeft niet meer met de Eva loungeset. Op deze loungebank en -stoelen kom je gegarandeerd tot rust. De organische en ronde vormen hebben een luxueuze en wat zachtere uitstraling. De dikke, zachte rope banden volgen de prachtige organische vormen van het frame. Eva heeft een fijne, actieve zit en een unieke uitstraling. De zachte kleur latte, het teakhout en brede stroken rope geven de tuinstoel een rustige uitstraling. Helemaal passend bij de tuintrends van nu! De kussens zijn goed gevuld, zodat jij heerlijk lang, comfortabel kunt natafelen.

Taste 4SO Emma loungetafels

Dat natuurlijke kleuren erg goed samen gaan met ronde en organische vormen bewijzen de Emma loungetafels. Comfort en sterke, weerbestendige materialen. Emma is een uitblinker en geeft een luxe uitstraling aan jouw terras. De hogere bijzettafel heeft een printed keramiek tafelblad dat leuk past bij het teakhout van de lagere bijzettafel. Door het warme teakhouten tafelblad krijgt je terras automatisch een gezellige look.

7. Materiaal en onderhoud

De nieuwe collectie tuinmeubelen 4SO bestaat uit tuinmeubelen gemaakt van verschillende materialen. Ben jij benieuwd hoe je deze materialen het beste onderhoudt? Lees er alles over in het blog “Tuinmeubelen – materiaalsoorten en onderhoudsadvies”.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *