Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Private label uitgelicht; Barbados

Private label uitgelicht; Barbados

Het merk Barbados is een eigen merk van Gerrits Tuinmeubelen. Tuinmeubelen van het merk Barbados zijn stijlvol met een hedendaagse look. Binnen het merk Barbados vind je tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Dit is mogelijk doordat wij zelf het productieproces van begin tot eind nauwlettend in de gaten houden. Tijdens het proces vanaf ontwerp tot aan de levering, wordt er rekening gehouden met de kosten. Barbados is een betaalbaar merk, zodat iedereen kan genieten van comfortabele tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

Ben jij benieuwd naar de meest gebruikte materialen, de populaire tuinmeubelen en de nieuwe lounge serie van Barbados? Lees dan snel verder!

Aluminium tuinmeubelen

Ben jij op zoek naar aluminium tuinmeubelen? Dan ben je bij ons private label Barbados aan het juiste adres. Onder deze merknaam brengen wij aluminium tuinstoelen, aluminium tuintafels, aluminium tuinsets en aluminium loungesets uit. Er is veel vraag naar aluminium tuinmeubelen en dat is erg logisch. Aluminium is duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig. De verbindingen in de frames van de aluminium tuinmeubelen van Barbados zijn met aluminium gelast. De frames zijn vervolgens voorzien van drie lagen poedercoating. Dit maakt aluminium tuinmeubelen zeer sterk en extra goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Aluminium heeft nog een voordeel en dat is dat het licht van gewicht is. Hierdoor kun jij jouw tuinmeubelen makkelijk verplaatsen, wanneer je bijvoorbeeld het terras wilt schoonmaken.

aluminium-frame-600x600

Verstelbare tuinstoelen

Het meest populaire aluminium tuinmeubel is toch wel de verstelbare tuinstoel. Tuinstoelen met een verstelbaar frame zijn licht van gewicht en makkelijk in de gewenste positie te zetten. Onder de merknaam Barbados zijn verstelbare tuinstoelen onder te verdelen in de klassieke standenstoel, de verstelbare diningstoel en de verstelbare loungestoel.

  • De standenstoel is de meest compact in te klappen tuinstoel uit het assortiment van Barbados. Na het inklappen is deze tuinstoel makkelijk op te bergen. Wanneer de stoel uitgeklapt is, is deze door middel van de armleuningen in verschillende standen verstelbaar. In het frame is textileen gespannen voor een prima zitcomfort. Zet de rugleuning rechtop om te genieten van een diner in eigen achtertuin. Zet de rugleuning schuin achterover om heerlijk te zonnebaden.
standenstoel-400x1200
  • De verstelbare dining tuinstoel is de meer comfortabele variant van de verstelbare tuinstoel. Deze stoel is net als de standenstoel geschikt als stoel voor aan een tuintafel en als stoel om heerlijk achterover leunend in te zonnen. De verstelbare diningstoel is niet volledig in te klappen en wordt geleverd met dikke loungekussens voor een optimaal comfort. Anders dan de standenstoel is de verstelbare diningstoel verstelbaar door middel van een gasveer in het frame. Je bedient de gasveer met de drukknop aan de zijkant om de stoel traploos te verstellen. 
  • De verstelbare loungestoel heeft veel weg van de verstelbare dining tuinstoel en is ook met een gasveer en drukknop traploos verstelbaar. De loungestoel verschilt van de verstelbare diningstoel door het lagere model en de bredere en diepere zitting. Dit maakt de verstelbare loungestoel uitermate geschikt om bij een loungeset te plaatsen. Combineer de verstelbare loungestoel met een low diningtafel en je hebt een trendy low dining tuinset.
gasveer-en-knop-600x600
berluchi-detail-600x600

De nieuwe loungeset serie van Barbados

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er binnen de Barbados collectie veel aluminium tuinmeubelen verkrijgbaar. Naast aluminium tuinmeubelen biedt Barbados ook kunststof tuinstoelen, tuintafels met een spaystone, polywood of HPL tafelblad en sinds kort ook aluminium loungesets met outdoor textiel.

De nieuwe Berluchi serie bevat luxe, aluminium loungesets. De loungesets zijn bekleed met kleurvast, vuil- en waterafstotend en weerbestendig outdoor textiel met een sneldrogende schuimvulling. De schuimvulling is extra stevig en heeft net als een goed matras de tijd nodig om zachter te worden. Het voordeel hiervan is dat de vulling niet snel verslapt, zodat jij er lang van kan genieten. De Berluchi serie bestaat uit een hoek loungeset, een chaise longue loungeset en een stoel-bank loungeset.

  • De Berluchi hoek loungeset 4-delig bestaat uit een driedelige, hoek loungebank en een bijpassende loungetafel. Deze aluminium hoek loungeset is uitgevoerd in een donkere antraciet grijze tint. De hoekbank is volledig gestoffeerd voor een huiselijke uitstraling. Op het gestoffeerde onderstel liggen zitkussens en rugkussens voor een optimaal zitcomfort. Op de vierkante loungetafel is voldoende plek om wat lekkers te serveren.
  • De Berluchi chaise longue loungeset 3-delig bestaat uit een loungebank met chaise longue, om met je voeten omhoog heerlijk te ontspannen in het zonnetje. En komt er visite, dan is deze loungeset te gebruiken als hoek loungeset. De chaise longue is tot stand gekomen door een hocker voor de 3-zitsbank te plaatsen. De hocker is eenvoudig aan de andere kant te bevestigen, waardoor de loungebank naar wens is neer te zetten. Deze loungeset met kleine loungetafel is ideaal voor een balkon of een klein terras.
  • De Berluchi stoel-bank loungeset 4-delig is een gezellige loungeset bestaande uit een 2-zits loungebank, twee loungestoelen en een vierkante loungetafel. Door de losse lounge tuinmeubelen is deze tuinset op verschillende manieren te plaatsen op jouw terras. Zo kun jij een zithoek creëren die voldoet aan jouw wensen. Geniet samen met familie of vrienden op deze comfortabele loungeset van een knusse leefruimte in de buitenlucht.

Meer weten over Barbados tuinmeubelen?

Wil jij meer weten over het private label Barbados? Of wil je meer informatie over de materialen? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, onze Whatsapp lijn, per e-mail of geef ons een belletje. Onze klantenservice medewerkers staan je graag te woord. Alle informatie over materiaal en onderhoud is ook terug te vinden in ons blog Tuinmeubelen – materiaalsoorten en onderhoudsadvies. Wil je graag komen proef zitten op de verstelbare tuinstoelen van Barbados, of wil je zelf ervaren hoe het outdoor textiel van de Berluchi loungesets aanvoelt? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Emmen of in Vroomshoop.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *